Inhoud

Google Ads, wat is het?

Google Adwords zijn kleine tekstadvertenties die overal op het internet te zien zijn. Met name bij de zoekresultaten van de zoekmachine van Google. Deze kleine advertenties moeten voor meer clicks, oftewel verkeer naar de website zorgen. Zodat het bedrijf of instelling meer aandacht en eventueel meer verkoop genereert. Google Adwords advertenties moeten specifiek op de website en bedrijf worden afgestemd.

google-ads

Waarom beginnen met Google Ads?

Beginnen met Google Adwords is altijd een goede keus. Juist omdat je doelgroep constant op zoek is naar dat wat je aanbiedt. Iedereen maakt gebruik van Google om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Met behulp van Google Ads komt je bedrijf boven aan de gratis zoekresultaten van Google te staan. Ook kan je door Google Ads je advertenties laten zien op Youtube, Google Shopping en Partnersites van Google. Op deze manier kan je effectief je doelgroep bereiken.

Lees ook eens: Het belang van linkbuilding.

Hoe begin je met Google Ads?

De advertenties die Google laat zien worden geadministreerd door middel van clicks. De adverteerder betaalt per click op zijn of haar advertentie. De kosten van deze clicks kunnen variëren. Bij het online zetten van de campagne worden de juiste zoekwoorden vastgesteld waarop de klanten kunnen zoeken bij de Google zoekmachine. Per zoekwoord doen wij een bod voor een mogelijke click. Google hanteert voor de precieze kosten een ingewikkeld biedsysteem waarmee wij je niet lastig zullen vallen. Wat telt is het resulaat. Je wilt zo min mogelijk betalen voor zoveel mogelijk extra verkeer naar de website. Hier komt de Google Advertentie Specialist om de hoek kijken. Door onze jarenlange ervaring en specialisatie weten wij voor je altijd een passende campagne neer te zetten.

 

Een ogenblik geduld...
9.6 43 beoordelingen
Route Info Ads is in de hele wereld bereikbaar via onze website. Bel of stuur een email als je ons wilt bereiken.